دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا

تجمعات حمایتی از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا ادامه دارد و دانشجویان می‌گویند تا زمان قطع همکاری دانشگاه‌ها با تل آویو به اعتراض خود ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۲۳۹۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، اعتراضات و تجمعات حمایتی از فلسطین در دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنان ادامه دارد و دانشجویان و اساتید می‌گویند تا زمانیکه خواسته‌هایشان مبنی بر توقف و قطع همکاری دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی به دلیل جنایاتش در غزه برآورده نشود، از این تجمعات دست بر نمی‌دارند.

 

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، دانشگاه شیکاگو که مدل آزادی بیان در بین دانشگاه‌های آمریکا محسوب می‌شود صحنه تنش‌های زیادی بین ماموران اجرای قانون و دانشجویان بود. یکی از اساتید ۶۵ ساله این دانشگاه دستگیر شد که همین مساله به تشدید بحث‌ها درباره سیاستگذاری در پردیس‌های این دانشگاه منجر شده است.

 

رفتار پلیس با این استاد دانشگاه به خشم دانشجویان و دیگر اساتید انجامید. رئیس دانشگاه شیکاگو نیز گفته که تجمعات نباید ادامه پیدا کند.در این میان، پلیس نیویورک از پهپاد برای رصد تجمعات اعتراضی حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های این شهر استفاده می‌کند.

 

پلیس نیویورک همچنین ده‌ها نفر از دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک شامل ۳۰ دانشجو، شش استاد و دو کارمند این دانشگاه را دستگیر کرده است.به گفته موسسه هنر شیکاگو، حدود ۵۰ نفر در جریان تظاهرات روز شنبه در مقابل این موسسه دستگیر شدند.به گفته سخنگوی موسسه، تظاهراتی با حضور برخی از دانشجویان موسسه هنر شیکاگو، صبح روز شنبه در باغ شمالی موزه آغاز شد.

 

مراسم فارغ‌التحصیلی در کالج‌ها و دانشگاه‌های ایالات متحده پس از چند هفته اعتراض که منجر به دستگیری بیش از ۲۱۰۰ نفر در بیش از ۴۰ دانشگاه در حداقل ۲۵ ایالت شد، در حال برگزاری است.

 

تجمعاتی در همبستگی با مردم غزه نیز در پردیس‌های دانشگاهی در انگلیس و ایرلند ادامه دارد و برخی دانشگاه‌ها شاهد برپایی چادر‌هایی مشابه دانشگاه‌ها در ایالات متحده هستند.

 

همزمان با اعلام آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا درباره نزدیک شدن آتش بس بین رژیم صهینونیستی و حماس، معترضان طرفدار فلسطین دانشگاه دولتی جورجیا را اشغال کردند.اساید این دانشگاه نیز اعلام کردند که مایلند شاهد یک آتش بس دائمی در نواز غزه باشند./ ایسنا

ارسال نظر